Janne Robberstad

Janne Robberstad jobbar fulltid freelance som kunstnar og teater-designer i eige firma Spøt & Spindel. Nedanfor er ein link til bloggen min, for inspirasjon.Blogroll

Search
Hit Counter
Hit Counters« | Home | »

Skandi Seven

By Janne | September 28, 2008

DOF Rederi

“Legenden om dei sju søstre”  125x125cm Dette bilete heng i røykerommet.

Bileta nedanfor er fra opphaldsrommet. Med utgangspunkt i båtens navn: Skandi Seven, har eg laga ein serie bilete som viser nokre av verdas underverk. Av dei opprinnelege sju underverka, er det berre Kheops pyramiden som fortsatt eksiterer. Verdas sju NYE underverk vart kåra i fjor haust, etter avstemming via internett av folk over heile verda. Tre av dei sju ligg i Sør-Amerika, og dei har eg ikkje sett. Men eg har sett tre av dei andre: den kinesiske mur, Colosseum, Akropolis og Taj Mahal. Litt lenger ned blant semi-finalistane låg Hagia sophia i Istanbul og Eiffeltårnet i Paris. Samme nett-stad er i ferd med å kåre verdas sju naturlege underverk, og her er Gand Canyon ein sterk kandidat.

Sidan eg brukar eigne foto som utgangspunkt for bileta mine, har eg plukka litt fra desse tre listene, og satt sammen min eigen versjon. Dette er altså sju av dei underverka eg har sett og opplevd.

http://www.new7wonders.com/

egypt31

hagiasofia10011

grandcanyon21

muren1

tajmahal331

parthenon1-398x6001

eiffel2-400x6001

Her er bileta som er i messa. Ein serie med alle dei sju bruene i austevoll, der DOF sitt kontor ligg.

bridge1

bridge2

bridge3a

bridge4bb

bridge5

bridge6

bridge9Topics: Biletkunst | No Comments »

Comments